Имате въпрос?

Разгледайте някои от често задаваните ни въпроси!

Нашите яйца ще намерите в хранителните магазини и търговски вериги в цялата страна. Свържете се с нас за цени и други условия, ако сте търговец на едро. Ако сте собственик на малък търговски обект, моля, свържете се с някой от нашите партньори.

Предпочитаме продажбите на едро и малки количества на дребно не могат да се закупуват от фермата. С наличните собствени хладилни и конвенционални транспортни средства, гарантираме надеждно съхранение и своевременна доставка до вашия склад или магазин.

Всекидневно произвеждаме близо 330 000 яйца и гарантираме тяхното качество и хранителна годност, чрез съхраняването им и транспортиране до нашите клиенти в срок и при нужните температури.

В изграденият от нас фуражен завод, произвеждаме ежедневно само нужното количество фураж, така, че той винаги да е пресен. Така се грижим за здравословната диета на нашите носачки. Използваме само висококачествени суровини от подбрани доставчици, които съхраняваме в модерната си складова база.

От нас можете да закупите всички теглови категории пресни яйца за консумация от клас ‘А’, както и за индустриална преработка. Предлагаме ги във всички възможни опаковки, кашони и палети. Свържете се с нас за повече информация.

с. Панаретовци, Община Сливен

GPS: 42.577000, 26.315500

+359 44 699 120, +359 4519 2021

+359884311777

office@djeni.com


    • Български
    • Английски
    • Гръцки